Specialistläkare inom gastroenterologi

Ålands hälso- och sjukvård (ÅHS) lediganslår en ordinarie tjänst som överläkare med specialistkompetens inom internmedicin och gastroenterologi till medicinkliniken.

Medicinkliniken vid ÅHS ansvarar för specialistsjukvården inom de internmedicinska specialiteterna. Vi har en välutrustad endoskopienhet och en integrerad behandlingsmottagning. I arbetet ingår bakjourstjänstgöring. Nu närmar sig pension för vår gastroenterolog.

Vi söker dig som är specialist i gastroenterologi, även blivande specialister är välkomna att höra av sig.

Vi kan erbjuda en mångsidig arbetsplats i en unik urban skärgårdsmiljö, god balans mellan arbete och fritid och en attraktiv lön. Det finns goda möjligheter att sätta sin prägel på verksamheten, och vi ser positivt på forskningsintresse. ÅHS samarbetar med universitetssjukhusen i Åbo, Helsingfors och Uppsala.

Vi söker dig som har ett mångsidigt intresse för gastroenterologi och erfarenhet av bred internmedicinsk tjänstgöring. Du har goda möjligheter att utforma ditt arbete och till egen kontinuerlig kompetensutveckling.

Arbetsspråket är svenska.

Behörighetskrav för tjänsten är legitimerad läkare med specialistkompetens inom gastroenterologi (FFS 559/94) godkänd av Valvira (Tillstånds- och tillsynsverket för social- och hälsovården i Finland).

Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med 48 § i Lag om smittsamma sjukdomar (FFS 1227/2016).

Tjänsten är ordinarie med tillträde enligt överenskommelse. Prövotid kan komma att tillämpas.

ÅHS kan vid behov hjälpa till med bostad.

Välkommen med din ansökan senast den 20.11.2024 kl 15.00.

Vi undanber oss vänligen direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
ons, 11/20/2024 - 02:00 kl. 15:00
Lönenligt tjänstekollektivavtal
Kontakta

Närmare uppgifter om tjänsten ges av klinikchef, specialist i intern medicin, Ove Mattsson tel. +358 (0)18 5355 eller e-post: ove.mattsson@ahs.ax

eller av förvaltningsöverläkare, specialist i intern medicin och nefrologi, Per-Anton Westerberg tel. +358 (0)18 5355 eller e-post: per-anton.westerberg@ahs.ax