Servicehandledare inom äldreomsorgen

Vill du vara med om att utveckla framtidens äldreomsorg i Mariehamns stad? Är du dessutom en person som värdesätter utveckling, engagemang och omtänksamhet i ditt arbetsliv? Då skulle vi passa bra ihop - för det gör vi också.

VÅR VERKSAMHET

Äldreomsorgen i Mariehamns stad sysselsätter omkring 200 medarbetare. Äldreomsorgen består av två inriktningar, enheten för hemmaboendeservice och enheten för boendeservice. I enheten för hemmaboendeservice erbjuds hemservice samt dag- och drop in verksamhet. Till äldreomsorgens hemmaboendeservice hör även närståendevård för personer som är 65 år eller äldre. I äldreomsorgens boendeservice ingår serviceboende med heldygnsomsorg och institutionsboende. Stadens äldreomsorg arbetar ständigt med verksamhetsutveckling inklusive digitalisering och välfärdsteknik. Vi är öppna för att se möjligheter och vara en testmiljö för nya arbetssätt.

ARBETSUPPGIFTER

Som servicehandledare arbetar du med information, rådgivning och handledning i frågor som berör seniorer. Du gör bedömningar av servicebehovet och har ett stort kunnande om verksamhet och service som erbjuds till personer som är 65 år och äldre. Som servicehanledare jobbar du lösningsfokuserat med de utmaningar som finns i de äldres vardag och skapar förutsättningar att man klara sig i sitt eget hem så länge som möjligt. Ditt professionella arbetssätt strävar mot bra resultat och god kvalitet i det direkta klientarbetet.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som har en yrkeshögskoleexamen som geronom, socionom (YH), eller motsvarande med registrering i Valvira.

Som person är du flexibel och gillar du att arbeta strukturerat, lösningsfokuserat med fokus på de äldres behov samt har förmågan att ha många bollar i luften. Du har lätt för att samarbeta med människor i olika sammanhang. Du har god datorvana och lätt för att lära nya system.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

VILLKOR

Rollen är heltid och i arbetsavtalsförhållande, arbetstiden är 38,15 h/vecka med flexibel arbetstid. Arbetstiden är förlagd till vardagar på dagtid. Vi kan erbjuda en tillsvidareanställning med inledande prövotid om 6 månader och start enligt överenskommelse. Grundlönen är 3208,83 € per månad, eventuella erfarenhetstillägg tillkommer.

Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med §48 i Lagen om smittsamma sjukdomar (FFS 1227/2016).

Staden erbjuder även personalförmåner såsom omfattande företagshälsovård och friskvård.

ANSÖKAN

Vi ber dig söka platsen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet.

Du är välkommen med din ansökan senast den 03.11.2024.

För ytterligare upplysningar kontakta biträdande äldreomsorgschef Christina Karlsson tfn: +358 18531730 eller e-post: christina.karlsson@mariehamn.ax

REKRYTERINGSPROCESSEN

Urvalet sker fortlöpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer

https://www.mariehamn.ax/aldre-och-omsorg

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
sön, 11/03/2024 - 02:00 kl. 23:59
Arbetets varaktighetFast anställning
ArbetstidHeltidsarbete
LönGrundlönen är 3208,83 € per månad
Kontakta

För ytterligare upplysningar kontakta biträdande äldreomsorgschef Christina Karlsson tfn: +358 18531730 eller e-post: christina.karlsson@mariehamn.ax