Rektor

Södra Ålands Utbildningsdistrikt lediganslår tjänsten som rektor i KHS tillsvidare fr.o.m. 1.8.2025.

Som rektor vid KHS ansvarar du för verksamheten vid Kyrkby Högstadieskola (KHS). Kyrkby högstadieskola är belägen i Jomala kommun på Åland och under innevarande läsår går det 361 elever i årskurserna 7-9. KHS är den största enskilda skolan för årskurserna 7-9 på Åland och verksmaheten är gemensam för elever från Eckerö, Hammarland, Jomala, Lemland och Lumparland. Rektorn är även budgetansvarig för träningsundervisningens verksamhet som finns i samma byggnad. Under 2024 och 2025 genomgår skolan en stor om- och tillbyggnad. Rektorn är förman för ca 75 personer.

Vi söker en ambitiös och drivande rektor som är beredd att ta ansvaret för att verksamheten fortsätter att utvecklas i enlighet med samhällets förväntningar. I din roll som rektor bör du vara tydlig, lyhörd och stabil. Ditt intresse och entusiasm för pedagogisk utveckling är av stor vikt. Du förväntas använda de tilldelade resurserna på ett effektivt sätt och vara skolans ansikte utåt.

På tjänsten tillämpas maximal prövotid. Ansökan med CV och behörighetsintyg skall inlämnas på www.kuntarekry.fi/se senast den 30.10.2024. Den som villkorligt utses till tjänsten skall lämna föreskrivet straffregisterutdrag och läkarintyg.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
ons, 10/30/2024 - 02:00
Arbetet börjar1 augusti
Arbetets varaktighettillsvidare
Kontakta

Utbildningschef Mathias Eriksson, e-post:mathias.eriksson@saud.ax eller mobil 0457 5167 156