Quality Manager

Vi söker en kvalitetschef för arbete på vår fabrik i Kroklund. Som kvalitetschef ansvarar du för kvalitetsledningssystemet och för att produkterna som tillverkas på fabriken uppfyller kundkraven. Du representerar fabriken i kvalitetsfrågor och kvalitetsutredningar och har mycket kontakt med kunder samt med dina kolleger inom sälj- och teknikavdelningarna. Du säkerställer att processändringar och produktgraderingar görs på rätt sätt och i rätt tid, du deltar i revisioner, bedömer utbildningsbehov och utbildar labb- och produktionsanställda. Du leder ett labbteam med tre kvalitetstekniker.

Vi tror att du är en noggrann och självständig person som gärna tar ansvar. Vi lägger stor vikt vid den kommunikativa förmågan då tjänsten innebär att hantera kundklagomål och leda kvalitetsutredningar. Du måste kunna kommunicera på engelska i tal och skrift. Du får gärna ha en ingenjörsutbildning, men det är inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvalitetsarbete inom tillverkningsindustri. Du måste gilla ledarskap och att leda och coacha andra.

Vi erbjuder en anställning på en fabrik med en dynamisk och spännande tillverkning i Kroklund på norra Åland. Vi erbjuder en plats i ett härligt team som tillsammans leverar globalt med ypperlig kvalitet. Vi erbjuder friskvård, lunchförmån och tandvårdsförmån.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
ons, 09/11/2024 - 03:00
Arbetets varaktighettillsvidare
Arbetstiddagtid måndag-fredag
Lönefter överenskommelse
Skicka ansökan till

lina.sahlberg@avient.com

Kontakta

Jenny Norén, +46705791202, jenny.noren@avient.com