Programvärd till nöjesavdelningen

Ordinarie plats ombord - Vi söker programvärd till nöjesavdelningen

Hur låter det med ett roligt och utmanande jobb där du är ledig över halva året med full lön? Viking Lines nöjesavdelning söker programvärd. Bli en del av vårt gäng och upplev ett jobbäventyr som ger dig kunskap och minnen för livet!

I Viking Lines barer och nattklubbar samt inom olika program för hela familjen finns många jobb för underhållningsproffs! Vi erbjuder våra kunder fina programnummer, toppartister och familjeaktiviteter.

Som programvärd (arbetsbenämning Cateringspecialist/Programvärd) har du en strålande personlighet, och ditt hjärta klappar för kundservice och underhållning! Du gillar ett jobb där du får möta barn, ungdomar och vuxna. Du har erfarenhet av att uppträda för publik, antingen från tidigare jobb eller fritidsintressen och du njuter av att stå framför en publik. Du är inte rädd för att tala i mikrofon, eftersom du ska presentera artisterna och showerna för publiken.

Du ska kunna uppträda både ensam med sång samt piano eller gitarr och tillsammans med pianist eller trubadur. Dessutom ingår att leda bingon samt övriga aktiviteter ombord.

I jobbet ingår även delvis kontorsarbete, då vi planerar program som karaoke, bingo och olika tävlingar.

Vi förutsätter flytande kunskaper i svenska, övriga språkkunskaper och övriga färdigheter inom till exempel sång, dans, akrobatik, teater eller musik är en fördel. Det är viktigt att du har kunskap om den svenska nöjesmarknaden.

Vi förutsätter att du har en pigg och serviceorienterad attityd. Du är en flexibel lagspelare som kommer överens med olika typer av människor. Du jobbar även bra under press och är alltid beredd att erbjuda våra gäster fantastiska reseupplevelser!

I jobbet ombord ingår många unika förmåner - visste du att ...

- När du jobbar ombord förtjänar du för varje arbetsdag en ledig dag med lön - med beaktande av semesterdagar du är alltså ledig över halva året med full lön!

- Logi och god mat hör till naturaförmånerna ombord

- Viking Line betalar din resa till jobbet, så du kan bo var som helst i Finland

- Ombord kan du träna i fartygets personalgym och shoppa i fartygets butiker till riktigt bra personalpris

Du jobbar tillsammans med hjälpsamma kollegor - och vi är stolta över vår laganda, vikingandan.

Jobb och arbetstid: ca en vecka jobb och en vecka ledig-modellen är möjlig genom att du jobbar längre dagar ombord. Din dagliga arbetstid är i genomsnitt 10,5 timmar. Arbetstiden kan vara uppdelad i olika pass, och där emellan kan du till exempel gå och äta i mässen eller vila i hytten.

Lön: Lön enligt kollektivavtal.

Ansök senast 22.9.2024. Vi fyller platserna löpnande under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan!

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
sön, 09/22/2024 - 03:00