Närvårdare 100%

Hammarland kommuns äldreomsorg lediganslår en roll som närvårdare. Anställningen är 100 % i periodarbetstid och inleds 1.1.2025 eller enligt överenskommelse och fortgår tillsvidare.

Äldreomsorgen i Hammarland omfattar ett effektiverat serviceboende inklusive demensavdelning samt dagverksamhet, pensionärsbostäder och hemservice. Din huvudsakliga placering är förnuvarande inom det effektiverade serviceboendets avdelning Blomsterängen.

Arbetsuppgifterna som närvårdare är varierande och innebär i huvudsak personlig omvårdnad och hygien samt social samvaro.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du blir en del av ett engagerat och kompetent team. Vi arbetar utifrån omtänksamhet och vänligt bemötande. För oss är det viktigaste att bemöta varandra och klienter på ett respektfullt sätt och att vara lyhörd inför den enskilde individens behov och integritet.

Vi söker dig som är trygg i din yrkesutövning, har en positiv inställning, vilja att utvecklas samt är flexibel och har lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Behörighetskrav är närvårdare eller motsvarande äldre examen. Sökanden utan närvårdarexamen kan komma att beaktas i brist på behöriga sökanden.

Arbetstiden är 38,25 h/v dag, kväll och helg. Den uppgiftsrelaterade lönen för behörig närvårdare är 2700,00 samt eventuella erfarenhetstillägg och individuella tillägg.

Hammarlands kommun jobbar aktivt för att skapa en trivsam och välkomnande arbetsplats där våra anställda känner sig värdefulla. Vi erbjuder friskvårdsförmån via friskvård.ax samt utökad företagshälsovård. Vi ser kontinuerligt över behov och önskemål hos kommunens anställda.

För mer information vänligen kontakta omvårdnadsledare Ida Holmberg 018364579, ida.holmberg@hammarland.ax.

Vi ser fram emot att höra från dig!

MÄRK DIN ANSÖKAN MED "NÄRVÅRDARE BLOMSTERÄNGEN"

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
ons, 10/30/2024 - 02:00 kl. 15:00
Arbetet börjar1 januari eller enligt överenskommelse
Arbetstidheltid i periodarbetstid (ej nätter)
Skicka ansökan till

jenny.sporre@hammarland.ax eller Hammarlands kommun, Klockarvägen 3, 22240 Hammarland. I ansökan vill vi att du har med ett personligt brev, CV och utredning över behörighet.

Kontakta

omvårdnadsledare Ida Holmberg, 018-364579, ida.holmberg@hammarland.ax