Monitoreringsmedarbetare

Vi söker en medarbetare till Financial crime-enheten inom Affärsstöd

Avdelningen Affärsstöd har en central roll i banken med uppgift att administrera och att stöda vårt kontorsnät. Vi erbjuder dig ett intressant och utmanande arbete med mångsidiga arbetsuppgifter och goda möjligheter att utvecklas inom området. Tjänsten är en tillvidareanställning med placering i Mariehamn på Åland.

Att bli en del av oss

Du kommer att arbeta med kontrolluppgifter inom områdena AML/CFT, Fraud samt med support till kontoren i olika frågor. Ditt specialistområde kommer att vara sanktionsövervakning. Du är del av ett lösningsfokuserat team som utgör en viktig del av en större helhet. Du tycker om att arbeta självständigt i nära samarbete med teamet. Området är under ständig utveckling så det krävs en vilja till att utveckla dig själv och området.

Din profil

Vi söker dig som är analytisk, har en förmåga att se mönster och förstå helheter. Vi önskar att du som person är ansvarstagande, noggrann och har ett strukturerat sätt att ta dig an dina arbetsuppgifter. För att vara effektiv behöver du ha lätt för att kommunicera med olika funktioner inom banken och självständigt prestera i dina uppgifter. Intresse och förståelse för bankbranschen är en merit, likaså kunskaper i engelska och finska.

Att arbeta på Ålandsbanken

Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder dig som blir en del av laget Ålandsbanken! https://www.alandsbanken.ax/om-oss/karriar/arbeta-pa-alandsbanken

Vill du veta mer?

Närmare upplysningar kring tjänsten ges av Rekryterare John Boman, john.boman@alandsbanken.fi Du är varmt välkommen med din ansökan och CV senast den 22.09.2024.

Urval och intervjuer sker löpande.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
sön, 09/22/2024 - 03:00
Kontakta

Närmare upplysningar kring tjänsten ges av Rekryterare John Boman, john.boman@alandsbanken.fi Du är varmt välkommen med din ansökan och CV senast den 22.09.2024.