Lärare i barnomsorg

Brinner du för det pedagogiska arbetet där barnets välmående och utveckling står i fokus? Vi på Lemlands kommun söker nu lärare till våra daghem Smultronbacken, Bullerboda och Gullvivan.

Våra daghem är belägna nära naturen med fantastiska naturområden och trevliga gårdar.

Din roll hos oss

Vår verksamhet bygger på att skapa glädje, trygghet och de bästa förutsättningarna för det livslånga lärandet. I din roll som lärare i barnomsorgen har du det pedagogiska ansvaret för barngruppen. Tillsammans med dina engagerade kollegor skapar ni gemensamt kvalitativ småbarnspedagogik där barnet alltid är i fokus.

I din roll som lärare medverkar du även på lärarträffar. Lärarträffar är ett koncept vi utvecklar vars syfte är att skapa förutsättningar för dig i din roll att träffa andra lärarkollegor kontinuerligt inom kommunen.

Tillsammans för ni dialog om det pedagogiska arbetet i barnomsorgen, byter idéer, inspirerar varandra och utvecklar det fortsatta arbetet.

Din profil

Vi söker dig som har behörighet som lärare i barnomsorgen i enlighet med ÅFS 2020:99. Personliga egenskaper vi värdesätter är att du har god samarbetsförmåga samt är ansvarfull och flexibel. Du har ett respektfullt och professionellt förhållningssätt till barn, vårdnadshavare och kollegor. Som person bidrar du till positivitet, lyhördhet och engagemang i verksamheten.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Har du ingen formell behörighet men har erfarenhet av arbete på daghem?

Även du är välkommen att ansöka då vi har möjlighet att erbjuda tidsbunden anställning.

Uppvisat straffregisterutdrag krävs av de som blir valda till tjänsterna.

Vår rekryteringsprocess

Blev du nyfiken på tjänsten eller har frågor om arbetet hos någon av våra daghem? Hör av dig till våra föreståndare.

Smultronbacken: Föreståndare Sofia Blomqvist på tel: 018-349 461, mail: sofia.blomqvist@lemland.ax

Bullerboda: Föreståndare Henrika Holländer på tel: 018- 349 455, mail: henrika.hollander@lemland.ax

Gullvivan: Föreståndare Anu-Riikka Eriksson på tel: 018-349 450, mail: anu-riikka.eriksson@lemland.ax

Lemlands kommun rekryterar fördomsfritt och objektivt. Vi tillämpar prövotid.

Om oss och vår kommun

Hos oss erbjuds du en trivsam arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter.

Som anställd i Lemlands kommun får du ta del av personalförmåner som friskvård och rekreation tillsammans med dina kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med kvalitet och utveckling för att vara en modern kommunförvaltning som vill vara i framkant. Vi söker dig som vill vara med i den utvecklingen tillsammans med oss.

Lemlands kommun är en mellanstor kommun ur ett åländskt perspektiv, men en liten kommun i ett större omvärldsperspektiv. Här finns det utrymme för att både vara liten och stor på samma gång. Lemlands kommun ger service till kommuninvånarna inom allt från barnomsorg till vattenledningsnät. Av kommunens ca 120 anställda arbetar ungefär 10 % med administration, medan de flesta arbetar med service nära kommuninvånarna inom barnomsorg, skola, äldreomsorg, bibliotek och fritidsverksamhet.

Vi ser fram emot att få din ansökan med personligt brev samt CV, helst via e-post, senast 20/9 2024. Ansökan skickas antingen per e-post till barnomsorgen@lemland.ax eller via postadress: Lemlands kommun, Kommunrundan 7, 22610 Lemland. Märk din ansökan med "Lärare i barnomsorg"

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
fre, 09/20/2024 - 03:00
Arbetets varaktighettillsvidare alt. tidsbunden anställning
Arbetstid38,25 h/vecka
Lönenligt avtal
Skicka ansökan till

barnomsorgen@lemland.ax