Laboratorieingenjör

Vi lediganslår en ordinarie tjänst som laboratorieingenjör vid utbildningsområden för sjöfart och teknik

Vi söker dig som är kommunikativ, initiativtagande, driver processer framåt och uppnår resultat. Du kommer i huvudsak att arbeta med planering, anskaffning och underhåll av högskolans maskinlaboratorium inom givna budgetramar. En stor del av arbetet handlar om mekaniskt underhåll och utvecklingsarbete av våra laboratoriemiljöer, bland annat underhåll av ventilationsanläggningar, kylanläggningar och värmepumpar. Du deltar också i underhållet av våra anläggningar för vindkraft, solenergi, vätgasproduktion och andra anläggningar i vårt nya laboratorium för förnybar energi. Till arbetsuppgifterna hör till exempel ventil-, rör-, pump-, olje- och filterbyten, service av ångpanna, att rengöra och tömma kylvattenbassängen. Du deltar också i undervisning och handledning av både studerande och personal. Planering av undervisningen i samarbete med lärarna är också en viktig roll. Du behöver också kunna fungera som driftsövervakare av ångpanna. Vi värdesätter erfarenhet av maskinteknik, fartygsteknik, fartygsdrift, maskinunderhåll, ångpannor, kylteknik samt automation och elteknik.

Kompetenser vi söker

- samarbetsförmåga, erfarenhet av arbete i grupp, men också förmåga till självständigt arbete

- handledningsförmåga

- kommunikationsförmåga

- organisationsförmåga

- problemlösningsförmåga

- verkstadsteknisk kompetens

- goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Behörighetskrav

Högskoleexamen, ingenjör eller motsvarande inom teknik.

Meriterande

Särskilt meriterande är maskinteknisk sjöbehörighet och lärarutbildning - särskilt yrkeslärarutbildning. Vi värdesätter erfarenhet av studerandecentrerade och digitala undervisningsformer på gymnasie- eller högskolenivå.

Vi erbjuder dig

Som arbetsgivare är vår högsta prioritet att erbjuda en god arbetsmiljö där alla medarbetare trivs och mår bra. Högskolan är en dynamisk och trygg arbetsplats som ger dig utmanande och varierande arbetsuppgifter och låter dig växa inom din roll. Som anställd får du ta del av många fina förmåner såsom omfattande friskvårdsförmån (motion, kultur och massage), utökad företagshälsovård, lunchförmån, flexibla arbetstider, möjlighet till distansarbete och längre semester.

Lön

Inom spannet 3 858,05 - 4 436,76 € beroende på antal erfarenhetsår

Ansökan

Din ansökan med CV och eventuella andra dokument och meriter som du vill åberopa vill vi ha i PDF-format och vi önskar att du skickar dem per e-post med märket "Laboratorieingenjör" till adressen jobb@ha.ax.

När du skickar in din ansökan till oss får du ALLTID ett automatiskt svarsmeddelande per e-post att vi har mottagit din ansökan. Om du inte får ett sådant meddelande behöver du ta kontakt med hr@ha.ax

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
fre, 11/08/2024 - 02:00
Arbetet börjar1 januari
Arbetets varaktighetordinarie
Arbetstid36,25 h/vecka
Skicka ansökan till

jobb@ha.ax

Kontakta

Vicerektor Patric Granholm, +358 (0)18 537 745, patric.granholm@ha.ax