Kassör

Vi söker en kassör till vår centralkassa/penninghantering i Mariehamn.

Att bli en del av oss

Vi är ett team som arbetar självständigt med våra uppgifter men samtidigt tätt tillsammans, därför är det viktigt att du passar in i vårt team och blir en av oss. Vi erbjuder dig en kul arbetsplats i en föränderlig bransch där vi som medarbetare står i fokus.

Du kommer att ingå i ett team på 5 personer som ansvarar för bankens penninghantering. Till din roll hör penninghantering såsom inräkning av företagens dagskassor och registrering. I arbetet ingår även en del mynträkning. Då vi är en liten grupp som arbetar tätt tillsammans önskar vi att du är en lagspelare som gärna rycker in där det behövs.

Din profil

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och effektiv. Du tycker om att arbeta självständigt och är van att kunna prioritera. Då delar av arbetsuppgifterna är tidskritiska behöver du kunna arbeta snabbt och effektivt. Tjänsten passar dig som trivs med rutiner har hög servicekänsla och är en bra lagspelare. Tjänsten är en tillsvidaretjänst och önskat tillträde är så snart som möjligt.

Att arbeta på Ålandsbanken

Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder dig som blir en del av laget Ålandsbanken!

https://www.alandsbanken.ax/om-oss/karriar/arbeta-pa-alandsbanken

Vill du veta mer?

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef Anna-Lena Ahlman eller HR-specialist Marie Löfström, tfn 0204 29011

Du är varmt välkommen med din ansökan!

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
sön, 10/27/2024 - 03:00
Arbetets varaktighettillsvidare
Kontakta

gruppchef Anna-Lena Ahlman eller HR-specialist Marie Löfström, tfn 0204 29011