IKT-handledare

Bli en del av vårt digitala och pedagogiska utvecklingsarbete. Vi söker dig som är kommunikativ, tålmodig och lyhörd för verksamhetens behov och duktig på att skapa delaktighet i förändringsarbetet. Du är initiativtagande, driver processer framåt och uppnår resultat. Du förväntas stödja högskolans personal inom digitalisering och digital pedagogik, driva frågor kring utveckling med stöd av IKT-verktyg inklusive AI, bl.a. med hjälp av lärplattformar och andra system för digitalisering och pedagogiskt arbete. Omfattande utvecklingsarbete gällande pedagogiken pågår sedan 2022 inom ett internt EU-finansierat projekt till slutet av 2025. Högskolan har ett pågående revisionsarbete i att förnya studieplanerna vid alla utbildningsprogram parallellt med att studieadministrationen övergår till ett nytt administrativt system, SISU. De nya studieplanerna kommer att successivt tillämpas från och med höstterminen 2025. Högskolan deltar i det riksomfattande Digivision 2030 -projektet som också kommer att tangera IKT-handledarens arbete, liksom andra projekt inom högskolan kan göra.

Kompetenser vi söker:

- handledningskompetens, stödja och coacha inom digitalisering, förmåga att entusiasmera

- erfarenhet eller intresse av flerformsundervisning, nätbaserat lärande och pedagogik

- förståelse för utbildningsplanering och högre utbildning

- samarbetsförmåga, erfarenhet av arbete i grupp, men också förmåga till självständigt arbete

- förändringsberedskap, flexibilitet samt intresse eller erfarenhet av förändringsprocesser

- digital kompetens, förutom egen obehindrad användning av IKT och digitala verktyg även förmåga att producera instruktioner och manualer

- intresse för digitaliseringens möjligheter

- fånga upp nya trender samt kommunicera dessa erfarenhet av digitala lärplattformar samt andra digitala lösningar

- intresse av AI

- goda språkkunskaper

Meriterande:

- undervisningserfarenhet och pedagogisk utbildning

Behörighetskrav

Högskoleexamen inom lämpligt område. Lämplig högre högskoleexamen är meriterande.

Vi erbjuder dig

Som arbetsgivare är vår högsta prioritet att erbjuda en god arbetsmiljö där alla medarbetare trivs och mår bra. Högskolan är en dynamisk och trygg arbetsplats som ger dig utmanande och varierande arbetsuppgifter och låter dig växa inom din roll. Som anställd får du ta del av många fina förmåner såsom omfattande friskvårdsförmån (motion, kultur och massage), utökad företagshälsovård, lunchförmån, flexibla arbetstider, möjlighet till distansarbete och längre semester.

Lön Inom spannet 3 858,05 - 4 436,76 € beroende på antal erfarenhetsår.

När du skickar in din ansökan till oss får du ALLTID ett automatiskt svarsmeddelande per e-post att vi har mottagit din ansökan. Om du inte får ett sådant meddelande behöver du ta kontakt med hr@ha.ax.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
fre, 11/08/2024 - 02:00
Arbetets varaktighet31.12.2026 med möjlighet till förlängning
Arbetstid36,25 h/vecka
LönInom spannet 3 858,05 - 4 436,76 €
Skicka ansökan till

Din ansökan med CV och eventuella andra dokument och meriter som du vill åberopa vill vi ha senast den 8 november 2024 och vi önskar att du skickar dem per e-post med märket "IKT-handledare" till adressen jobb@ha.ax.

Kontakta

Projektledare Magnus Lindberg, +358 (0)18 537 744, magnus.lindberg@ha.ax