Hotellreceptionist till Park Alandia Hotell

Park Alandia Hotell är Ålands nyaste hotell med 90 rum. Här finns också restaurang, bar, konferens- och festvåning och snyggaste poolen i stan! Skön live musik spelas i baren varje helg året om och vår uteservering har många soltimmar.

Vi söker nu en pigg och glad kollega till en heltidstjänst i vår hotellreception från och med november 2024 till februari 2026. I receptionen arbetar vi alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår ambition är att varje gäst ska trivas och få en härlig upplevelse hos oss.

Det är med stolthet vi ärligt kan säga att kundservicen i vår reception får höga poäng i hotellrecensionerna. Här trivs både gäster och receptionspersonal.

Dina arbetsuppgifter

Som receptionist är du företagets ansikte utåt och blir gästens närmaste kontakt. Vi söker dig som har stor servicekänsla och tycker om att sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare.

Receptionsarbetet består av både kundservice framme vid receptionsdisken och många administrativa uppgifter med bokningar, avstämningar, delge information till övriga avdelningar och att jobba i olika system.

Arbetsuppgifterna består av följande:

- In- och utcheckningar

- Telefonväxel

- Ta emot hotell- och restaurangbokningar via telefon, e-post och över disk

- Kassahantering

- Fakturering och övriga administrativa uppgifter

- Övriga förekommande receptionsuppgifter

Personliga egenskaper

Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, noggrann, stresstålig, har lätt för att samarbeta och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har datorvana och god struktur i ditt arbete samt ordning och reda runt om dig. Du kan arbeta självständigt och är van att tidvis jobba ensam.

Kvalifikationskrav

Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet av tidigare arbete i reception eller annan typ av kundservice. Kunskaper i hotellsystemet Opera är meriterande. För oss är det viktigaste att du är rätt person för vårt team. Som dagreceptionist behöver du kunna svenska, finska och engelska i både tal och skrift. Våra gäster kommer från hela världen men mestadels från Finland och Sverige.

Vi önskar att du är 20 år fyllda.

Varaktighet

Tjänsten är ett vikariat till och med februari 2026. Receptionsjobbet är skiftesarbete med ett rullande arbetsschema med dag-och kvällspass under veckans alla dagar. Var tredje helg är helt ledig lördag-måndag.

Anställningen börjar med inskolning i oktober-november eller enligt överenskommelse.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Vi ser framemot att läsa din ansökan och hoppas du skickar in den tillsammans med din CV redan idag till jobb@parkalandia.com! Sista ansökningsdag är den 31.10, men intervjuer kommer att ske löpande och platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Har du frågor kontakta hotellchef Johanna Enberg på johanna@parkalandia.com eller ring 018-14130.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
tors, 10/31/2024 - 02:00
Arbetets varaktighetfebruari 2026
Skicka ansökan till

jobb@parkalandia.com

Kontakta

hotellchef Johanna Enberg, 018-14130, johanna@parkalandia.com