Hälsocentraltandläkare

Ålands hälso- och sjukvård (ÅHS) lediganslår två (2) ordinarie tjänster som hälsocentraltandläkare till tandvårdskliniken.

Tandvårdskliniken vid Ålands hälso- och sjukvård söker två tandläkare på heltid, med aktuell placering vid mottagningen i Mariehamn och Godby. Vi söker dig som med engagemang och energi kan ta hand om våra patienter på Åland. Arbetet innebär tandvård till barn och ungdomar samt till våra prioriterade grupper. Du ska kunna utföra arbetet självständigt.

Arbetstiden är 38 timmar och 15 minuter. Tjänsten kan också komma att innebära tjänstgöring på mobil enhet i skärgården/institutionsboende. I tjänsten ingår också jourverksamhet. Arbetsspråket är svenska.

Prövotid på 4 månader kan komma att tillämpas.

Behörighetskrav för tjänsterna är legitimerad tandläkare och du ska vara registrerad i Tillstånds- och tillsynsverket för social- och hälsovården http://www.valvira.fi/se/.

Meriterande för tjänsten är erfarenhet av arbete med både unga och äldre klienter med svåra medicinska diagnoser.

Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med 48 § Lag om smittsamma sjukdomar (FFS 1227/2016).

ÅHS hjälper vid behov med bostad.

Välkommen med din ansökan senast den 02.10.2024 kl 15.00.

Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Läs mer

http://www.ahs.ax

www.alandliving.ax www.aland.ax www.visitaland.com

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
ons, 10/02/2024 - 03:00 kl. 15:00
Arbetets varaktighetfast anställning
ArbetstidHeltidsarbete
LönLön enligt tjänstekollektivavtal
Kontakta

Närmare uppgifter om tjänsten ges av ledande tandläkare Riikka Lindholm, tfn +358 (0)18 538 524 eller e-post riikka.lindholm@ahs.ax eller av Ann Eriksson tfn +358 (0)18 538 508 ellere-post: ann.eriksson@ahs.ax