Fastighetsskötare

HP City Fastighetsservice söker en fastighetsskötare för service av både inne- och ytterområden. Våra servicekontrakt omfattar allt från bostadsbyggnader till krävande affärs- och industrifastigheter.

Vi söker dig som är utbildad fastighetsskötare eller har yrkeserfarenhet, är servicetänkande och har förmåga till självständigt arbete med intresse att lära dig nya saker.

Du bör kunna ta ett ansvarsfullt grepp samt ha förmågan att komma överens med personer i olika situationer. Du arbetar systematiskt och kundfokuserat med uppskattning för yrkesstolthet och kvalitet. Du är intresserad av att utveckla dig själv.

Företaget använder långtgående digitala lösningar så användningen av informationsteknik är bekant för dig. B-körkort är ett krav.

Viss helgarbete vid flaggdagar samt helg- och nattarbete vid plogning förekommer.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Kort beskrivning av företaget:

HP City Fastighetsservice har lång och gedigen erfarenhet av fastighetsskötsel på Åland, och sköter idag cirka 100 fastigheter i Mariehamn med omnejd. City Fastighetsservice och HP Kyla & Värme AB fusionerades 1.1.2021 och har således tillgång till mångsidig teknikkunskap vad gäller hustekniska installationer.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
fre, 11/08/2024 - 02:00
Arbetets varaktighet29.08.2025, eventuellt längre
ArbetstidMån-tor 07.00-16.00 Fre 07.00-13.30
Lönenligt kollektivavtal
Skicka ansökan till

Ansökan med CV skickas till info@fastighetsservice.ax

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Kontakta

Anki Aaltonen, 018-526741, anki.aaltonen@fastighetsservice.ax