Assistent i barnomsorgen

Söker du en meningsfull och varierad arbetsdag där du gör skillnad? Vill du fortsätta utvecklas inom specialpedagogik? Just nu söker vi en engagerad kollega till oss som tillfällig assistent till vårt daghem Saltkråkan.

Ansök redan idag till vårt varma och inkluderande team.

Din roll hos oss

Som assistent kommer du att arbeta med ett barn som har behov av särskilt stöd i vardagen. Tillsammans med dina engagerade kollegor skapar ni en trygg och positiv miljö där barnet kan utvecklas i egen takt. Du kommer att använda tecken som stöd och bildstöd i det dagliga arbetet för att underlätta barnets kommunikation och lärande. Du samarbetar med ett team av terapeuter samt nära vårdnadshavare för att skapa en helhetslösning kring barnets utveckling och trivsel.

Din profil

Vi söker dig som har en lämplig gymnasieexamen samt erfarenhet av att arbeta med barn. Erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd ser vi som meriterande. Du är välkommen att ansöka även om du inte har den erfarenheten ännu, men är ivrig att lära dig.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team.

Som person är du empatisk, tålmodig och flexibel med förmåga att skapa trygghet och förtroende.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Uppvisat straffregisterutdrag enligt 6 § 2 mom. straffregisterlagen krävs av den som blir vald.

Vår rekryteringsprocess

Lemlands kommun rekryterar fördomsfritt och objektivt. Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden. Prövotid tillämpas. Har du frågor eller funderingar kring arbetet? Kontakta daghemsföreståndare Åsa Andersson.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi ser fram emot att få din ansökan, helst via e-post, senast 20.09.2024. I ansökan vill vi att du har med ett personligt brev och CV som bifogade filer. Ansökan skickas antingen per e-post: barnomsorgen@lemland.ax eller via postadress: Lemlands kommun, Kommunrundan 7, 22610 Lemland. Märk ansökan med "assistent i barnomsorgen".

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
fre, 09/20/2024 - 03:00 kl. 15:00
Arbetets varaktighetåtminstone 30.6.2025, eventuellt längre
Arbetstid80% av heltid
Skicka ansökan till

barnomsorgen@lemland.ax

Kontakta

Åsa Andersson, 018-543 133 eller 04573451729, asa.andersson@lemland.ax