Assistent

BARNOMSORGEN I JOMALA KOMMUN

I Jomala kommun finns sex daghem jämnt spridda över kommunen. Vår målsättning är att daghemmen ska vara en lugn och rofylld miljö, samtidigt som den även ska vara stimulerande och pedagogiskt utmanande, där barn tillåts att utveckla sina förmågor. På daghemmen arbetar vi mångsidigt bland annat med barns språkliga, matematiska, sociala, motoriska och kreativa förmågor, utgående från läroplan för barnomsorgen.

ARBETSUPPGIFTER

Barnomsorgen i Jomala kommun lediganslår en tillfällig befattning som assistent på deltid. Inledningsvis är arbetstiden 27 h/vecka, fördelat på måndag-torsdag, men det kan komma att utökas eller ändras på basen av behov och dagvårdstider. Anställningen inleds enligt överenskommelse eller den 28.10.2024 och sträcker sig till den 31.7.2026. Anställningen är inom kommunens barnomsorg med inledande placering på daghemmet Trollsländan.

Som assistent har du en viktig roll för barns välmående och utveckling. Du arbetar i en pedagogisk verksamhet med inslag av omsorg, och förväntas att vägleda barn i vardagliga situationer samt att delta i planering och utveckling av verksamheten i enlighet med rådande styrdokument.

BEHÖRIGHETSKRAV

Våra förväntningar är att du som söker är behörig assistent i enlighet med ÅFS 2020:99. Du har en god samarbetsförmåga, ett professionellt bemötande mot både barn, vårdnadshavare, kollegor och övriga du möter i din yrkesroll, och du bidrar med ett positivt arbetsklimat bland annat genom att vara flexibel och lösningsfokuserad.

Den som anställs ska visa upp ett utdrag ur straffregistret.

ÖVRIGT

Grundlönen för en heltidsanställd behörig assistent är 2 389,28 euro/månad/heltid.

Befattningen är tidsbunden med tillträde snarast, enligt överenskommelse. En prövoperiod kan komma att tillämpas.

Ansökningar ska vara Jomala kommun tillhanda senast 22 oktober, kl. 15:00. Registrera din ansökan via länken i annonsen. Intervjuer kommer att ske löpande.

LÄS MER

Du kan även läsa mer om kommunens barnomsorg på kommunens websida www.jomala.ax.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
tis, 10/22/2024 - 03:00 kl. 15:00
Arbetets varaktighet31.7.2026.
ArbetstidDeltidsarbete
Lön2 389,28 €/månad/heltid
Kontakta

Föreståndare, Kerstin Engström, 018-329 151

Barnomsorgschef, Andrea Björnhuvud, 018-328 136