Simulator manager

Vi har nyligen investerat i en ny Kongsberg navigationssimulator. Simulatorn används både i utbildningen av högskolans studerande och kommersiellt för externa kunder. Till arbetsuppgifterna som simulator manager hör att underhålla och utveckla simulatoranläggningen samt att driva den kommersiella verksamheten, vilket betyder att du håller en aktiv kontakt med samarbetspartners och kunder. Du kommer också att hålla kurser för kunder och högskolans egna studerande. Eftersom det kommersiella tänket är viktigt inom tjänsten tar du initiativ för att utöka kundkretsen och försäljningsvolymen. Du behöver vara beredd på att kursverksamheten kan ske också på veckoslut och kvällar.

Vi utvecklar för tillfället våra utbildningsprogram och strävar till att stärka sjöfartsutbildningarna. Du kommer att arbeta i nära kontakt med kollegerna i detta utvecklingsarbete. Vi utvecklar utbildningsprogrammen i enlighet med moderna lärande- och studenrandecentrerade högskolepedagogiska principer där digitala lösningar är centrala.

Du är utåtriktad och bra på att samarbeta och är beredd att som en i teamet stöda studerande i deras studier. Högskolan på Åland är en högskola i förändring och det är något du motiveras av. Det är inte bara de studerande som ständigt får lära sig nytt utan också medarbetarna, därför behöver du ha ett starkt intresse av att också själv utvecklas och förnyas.

Kompetenser vi söker:

- Nautisk kompetens

- Sjöerfarenhet

- STCW-kompetens

- God förståelse av IT-system, speciellt simulatorer

- Erfarenhet av databaser

- Samarbetsförmåga och vilja att jobba i team

- Initiativförmåga

- Handledningskompetens

- Goda muntliga och skriftliga kunskaper i engelska och vilja att lära sig svenska.

Behörighetskrav

Lämplig högskoleexamen t.ex. sjökapten.

Vi erbjuder dig

Som arbetsgivare är vår högsta prioritet att erbjuda en god arbetsmiljö där alla medarbetare trivs och mår bra. Vi erbjuder dig ett mångsidigt, socialt arbete i en dynamisk arbetsmiljö med aktivt tempo i ett engagerat team. Vid Högskolan på Åland har du möjlighet att utveckla din egen kompetens samt delta i utvecklandet av utbildningsprogrammet. Som anställd får du ta del av många fina förmåner såsom omfattande friskvårdsförmån (motion, kultur och massage), utökad företagshälsovård och lunchförmån. Lön: Enligt landskapsregeringens tjänstekollektivavtal inom spannet 3 547,40 €- 4 530,38 € (beroende på antal erfarenhetsår) + ett allmänt tillägg om 121,24 €.

När du skickar in din ansökan till oss får du ALLTID ett automatiskt svarsmeddelande per e-post att vi har mottagit din ansökan. Om du inte får ett sådant meddelande behöver du ta kontakt med högskolan per e-post till hr@ha.ax.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
22.05.2024
Arbetet börjar7 augusti
Arbetets varaktighetTillsvidare
Arbetstid36,25 h/vecka
Skicka ansökan till

Din ansökan med CV och eventuella andra dokument och meriter som du vill åberopa vill vi ha i PDF-format och vi önskar att du skickar dem per e-post med märket "simulator manager" till adressen jobb@ha.ax.

Kontakta

Vicerektor Patric Granholm, +358 (0)18 537 745, patric.granholm@ha.ax