Product Specialist Team Customer

Är du driven, strukturerad, och teknikintresserad? Är du dessutom nyfiken på Agila metoder - då är det exakt dig vi söker!

Till vårt Customer team söker vi dig som vill vara med och skapa framtidens kundprocesser och lösningar för banker och finansiella institut.

Din profil

Vi söker dig som är nyfiken, social och gillar att ha många bollar i luften.

Du behöver vara flexibel, noggrann och ha öga för detaljer. Du är strukturerad och lättlärd och delar gärna med dig av din kunskap till dina kollegor. Tidigare erfarenhet från kund- och kundvårdsprodukter är meriterande.

Du är en lagspelare som gärna tar ansvar och vill leverera lösningar med hög kvalitet.

I rollen som Product Specialist är kommunikation det viktigaste verktyget och du behöver därför ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vad kan Crosskey erbjuda dig

Hos oss blir du en del av en kultur som präglas av professionalism, öppenhet och genuint engagemang. Vi erbjuder dig en kul och utmanande arbetsplats i ett nytänkande företag där våra anställda står i fokus. På Crosskey jobbar vi med frihet under ansvar där du får jobba i en öppen miljö med snabba förändringar tillsammans med drivna och kunniga kollegor. Som nyanställd får du en välkomnande och strukturerad Onboarding där hjälpsamma kollegor hjälper dig att komma in i din nya roll.

Dina utmaningar

Till ditt ansvar i utvecklingskedjan hör framförallt kravställning och test. Erfarenhet av tester och testautomation är inte ett krav, det kan vi lära dig - men vi hoppas att det väcker din nyfikenhet.

I rollen som produktspecialist är du också i mångt och mycket länken mellan våra utvecklare och våra kunders specialister.

Placeringsort för tjänsten är Mariehamn.

För mer information kan du kontakta Team Manager Patrik Franklin, +358 405694999 eller HR Manager Monika Sigmark på +358 40 717 8456.

Sänd din ansökan https://www.crosskey.fi/career senast den 31 maj 2024.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
31.05.2024
Skicka ansökan till

https://www.crosskey.fi/career

Kontakta

Team Manager Patrik Franklin, +358 405694999 eller HR Manager Monika Sigmark på +358 40 717 8456.