Product Specialist Team Connect

Söker du efter en spännande karriärmöjlighet där du kan vara spindeln i nätet?

Din profil är nyfiken, social och gillar när det är många saker på gång. Du behöver vara flexibel, noggrann och ha öga för detaljer. Du är strukturerad och lättlärd och delar gärna med dig av dina kunskaper till dina kollegor. Du är en lagspelare som gärna tar ansvar och vill leverera lösningar med hög kvalitet.

I rollen som Product Specialist är kommunikation det viktigaste verktyget och du behöver därför ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska, finska är meriterande.

Du kommer att ingå i vårt team med produktägare, arkitekt och utvecklare. Där kommer du främst att vara länken mellan våra kunder och våra utvecklare i teamet.

Teamet består av glada och jordnära kollegor där de flesta har över 10 års erfarenhet inom Crosskey. Kamratskap och samarbete värderas mycket högt inom teamet. Teamet fungerar som spindeln i nätet, eftersom många av teamets produkter sammanfogar andra produkter och stödjer olika integrationer inom Crosskey.

Det är ett plus om du har någon form av IT-utbildning eller tidigare erfarenhet inom mjukvarubranschen. Det är också meriterande om du har agerat som uppdrags- eller projektledare samt om du har kunskaper och erfarenhet av till exempel JIRA, Scrum, kravhantering, testning och testautomation.

Som person tar du ansvar för helheten och kan själv omsätta kundens behov till genomförbara lösningar. Du är en driven och entusiastisk person som vill vara med och driva utvecklingsprojekt. Du har ett affärsmässigt sätt med fokus på både kvalitet och mål. För att bli framgångsrik i denna roll krävs även att du är kommunikativ, nätverkande samt att du är driven, engagerad och positiv.

Vi erbjuder dig en kul och utmanande arbetsplats i ett nytänkande företag där våra medarbetare står i fokus. Vi har en öppen och flexibel kultur. Frihet under ansvar, samarbete och feedback är några av hörnstenarna. Vi älskar utmaningar och drivs av att göra våra kunder mer framgångsrika. Som nyanställd får du en välkomnande och strukturerad Onboarding där hjälpsamma kollegor hjälper dig att komma in i din nya roll.

Sänd din intresseanmälan till crosskey.fi/career senast den 31.05.2024. Intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan direkt.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
31.05.2024
Skicka ansökan till

https://www.crosskey.fi/career

Kontakta

För mer information kan du kontakta Team Manager Patrik Franklin patrik.franklin@crosskey.fi, +358 40 569 4999 eller Operative HR Manager Monika Sigmark +358 40 717 8456.