Närvårdare hemservice 80 %

Äldreomsorgen i Hammarland bedriver hemservice i egen regi sedan hösten 2023 och söker nu en närvårdare i 80 % periodarbetstid. Anställningarna är tillsvidare och inleds så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Äldreomsorgen består av hemservice med stödservice, närståendevård, dagverksamhet och Hammargårdens effektiverade serviceboende.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du blir en del av ett engagerat och kompetent team. Vi arbetar utifrån omtänksamhet och vänligt bemötande.

För oss är det viktigaste att bemöta varandra och klienter på ett respektfullt sätt och att vara lyhörd inför den enskilde individens behov och integritet.

Arbetet innebär i huvudsak hemservice ute i kommunen men även arbete på Hammargårdens serviceboende. Syftet med hemservicen är att ge klienten ett så normalt och självständigt liv som möjligt samt att stödja de äldre så de kan bo kvar hemma så länge som möjligt. Arbetsuppgifterna är varierande, det kan innebära personlig omvårdnad och hygien, social samvaro samt att praktiskt hjälpa till i olika vardagliga sysslor.

Vi söker dig som är trygg i din yrkesutövning, har en positiv inställning, vilja att utvecklas samt är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du bör kunna arbeta såväl i grupp som självständigt. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Behörighetskrav är närvårdare eller motsvarande äldre examen. Om du inte har utbildning men har ett stort intresse för äldreomsorg är du också välkommen med en ansökan.

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

För mer information vänligen kontakta omvårdnadsledare Ida Holmberg 018364579, ida.holmberg@hammarland.ax eller barn- och äldreomsorgsledare Jenny Sporre 018364529, jenny.sporre@hammarland.ax.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
19.05.2024 kl. 23:59
Arbetets varaktighetEnligt överenskommelse
Arbetstid80 % i periodarbetstid
Lön2 606,50 vid formell behörighet
Skicka ansökan till

Ansökan skickas till jenny.sporre@hammarland.ax eller Hammarlands kommun, Klockarvägen 3, 22240 Hammarland. I ansökan vill vi att du har med ett personligt brev, CV och utredning över behörighet.

Kontakta

För mer information vänligen kontakta omvårdnadsledare Ida Holmberg 018364579, ida.holmberg@hammarland.ax eller barn- och äldreomsorgsledare Jenny Sporre 018364529, jenny.sporre@hammarland.ax.